SZOLGÁLTATÁSOK

Ismerje meg cégünk szolgáltatásait!

SZOLGÁLTATÁSAINK

CNC

Cégünk szakértelmével vállalja a CNC bútorgyártást, hogy precízen és pontosan valósítsuk meg minden ügyfelünk egyedi bútorterveit. Modern technológiánk és tapasztalt csapatunk segítségével garantáltan kiváló minőségű és részletgazdag bútorok születnek.

LAPSZABÁSZAT

Cégünk a legszínvonalasabb lapszabászati szolgáltatást nyújtja, a legjobb minőségű anyagokból készítjük el az egyedileg megálmodott bútorokat. Csak egy polcra van szüksége? Esetleg a leendő szekrényét szeretné leszabatni? Keressen minket bizalommal!

FASZERKEZETES BÜFÉKOCSI, FAHÁZ

Kürtös kalács, palacsinta, lángos vagy egy hekkes? Ön megálmodja mi személyre szabva legyártjuk! Cégünk kiváló minőségű faszerkezetes büfékocsikat gyárt, melyek egyedi tervezéssel készülnek, hogy vállalkozását egyedi módon képviseljék.

BÚTORGYÁRTÁS

Cégünk színvonalas bútorgyártási szolgáltatásokat kínál, amelyek az Ön egyedi igényei alapján készülnek. Mindegy, hogy saját otthonát vagy irodáját szeretné berendezni, profi csapatunk a legmagasabb minőségben valósítja meg bármilyen elképzelését, álmát.

BÚTOR FOGANTYÚ WEBSHOP

Kocka, rúd, hullámos, modern vagy esetleg antik? Tekintse meg a webshopunkat! Széles választékú bútor webshopunkban megtalálhatja az igényeinek megfelelő minőségi darabokat, melyek egyedi stílust és praktikus megoldásokat kínálnak otthona vagy irodája számára.

3D TERVEZÉS

3D tervezési szolgáltatásunk segítségével valós időben láthatja és alakíthatja át álmai bútorait, hogy azok teljes mértékben megfeleljenek egyéni ízlésének és igényeinek. Professzionális tervezőink kreatív és pontos megoldásokkal állnak rendelkezésére.